top of page

coaching

ratkaisukeskeinen valmennus

Mitä ratkaisukeskeinen valmennus on?

Etsin nyt harjoitusasiakkaita valmennukseen!

Tarvitsetko uutta näkökulmaa ajatuksiisi? Koetko olevasi risteyksessä, etkä tiedä mihin suuntaan kulkisit? Onko sinulla unelma, muttet tiedä mikä olisi ensimmäinen askeleesi?


Vastaus löytyy jo sinusta. Lähde tutkimusmatkalle, koe syväsukellus itseesi, valloita vuorenhuippu tunnistamalla omat vahvuutesi ja voimavarasi sekä löydä matkan varrelta elämäsi tärkein aarre —joka olet sinä itse.

Toimin kompassina tutkimusmatkallasi ja olen apunasi, jotta löytäisit konkreettiset keinot, joiden avulla pääset etenemään kohti päämäärääsi.

Jos koet, että haluat lähteä tälle tutkimusmatkalle itseesi, otathan minuun yhteyttä sähköpostitse helena@hierontahelena.com ja kerrothan lyhyesti, mihin aiheeseen toivoisit valmennusta ja miten voisin sinua coachina auttaa.

Kenelle coaching sopii?

Coaching sopii sinulle, jos esimerkiksi

>kaipaat elämäntapamuutosta
>haluat vahvistaa itsetuntoasi
>koet olevasi jumissa, etkä tiedä mihin suuntaan lähteä
>tarvitset apua ajanhallintaan ja stressiin
>haluat parantaa ihmissuhteitasi
>olet muutoksen äärellä ja kaipaat valintaasi varmuutta

Yksilöcoaching

Coaching-tapaaminen voi sisältää mielikuva-, rentoutus-, kirjoitus- tai piirrustusharjoituksia valmennettavan toiveiden mukaan.

Tapaamiskertoja on yleensä asiakkaasta riippuen 2-4. Tapaamiset toteutuvat etänä Google Meetin välityksellä ja ovat täysin luottamuksellisia.

Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

bottom of page